Melayu datin

08-Jan-2020 20:42 by 10 Comments

Melayu datin - intimidating football facemasks

Dalam dunia fashion tanah air, Datin ni lebih mesra dikenali sebagai Princess Ezurin Khyra.

Antara kapsyennya berbunyi: "mcm ni keadaan anak2 bila dah letih atas flight dgn nk menempuh 13jam penerbangan..apa2 pon kami tetap selesa dgn MAS.yg XSELESA nya manusia MELAYU BELAGAK dpn seat aku ni (sori ckp AKU sbb geram) dpn aku ni satu family,lakinya aku di fahamkn pangkat dato kerja brjawatan bos (YG PENTING BUKAN CEO) di salah sebuah syarikat suratkhabar bahasa malaysia terkenal di negara kita(xpyh sebut nama nnti org kenal,glamer plak).

Sesungguhnya penglibatan dalam bidang sukan merupakan usaha efektif dalam melahirkan warga kerja yang dinamik dan berdaya.

Para hadirin sekalian, Saya amat gembira sekali kerana kesemua warga kerja SSM dari Bahagian dan Pejabat Negeri serta cawangan mengambil bahagian dalam karnival sukan ini walaupun tidak semua menyertai kesemua jenis sukan yang dipertandingkan.

Kalau korang lihat instagram dia.., serius dahsyat beb.

Terus-terang cakap la yee.., naik takut pulak dengan VVIP yang perangai macam ini.

KUALA LUMPUR: Pelakon cantik Rita Rudaini berang dengan sikap seorang wanita Melayu bergelar ' Datin' yang menengkingnya secara kasar di dalam sebuah pesawat ketika dalam perjalanan pulang ke Malaysia selepas bercuti di London bersama dua orang anaknya.

Menyifatkan perbuatan Datin itu sebagai biadap, Rita menjelaskan kejadian tersebut berlaku apabila salah seorang anaknya secara tidak sengaja tertendang kerusi hadapan kerana mengigau.

Kepada pasukan- pasukan yang bertanding, saya ingin mengucapkan semoga berjaya.

Dengan kata-kata itu, saya dengan sukacitanya merasmikan Majlis Perasmian Karnival Sukan SSM 2016.

Karnival ini bukan sahaja dilihat seperti acara tahunan tetapi yang penting kita semua berpeluang untuk bersama- sama memerah tenaga untuk menyatakan komitmen kita kepada pasukan yang kita wakili.

Apa yang lebih penting di sini adalah dengan penganjuran karnival sukan ini ianya dapat memupuk semangat setiakawan, semangat muafakat dan kesungguhan untuk mencapai sesuatu tujuan yang boleh dibanggakan.

Salam Sejahtera dan Salam 1Malaysia, Pertama sekali, saya ingin melahirkan rasa gembira kerana dapat bertemu dengan tuan-tuan dan puan-puan dalam Karnival Sukan SSM 2016 pada hari ini.